Lunch

v. 26 (26 juni – 2 juli)

Måndag:

  • Fläskfilé, pepparsås, potatis
  • Kålpudding, brunsås, potatis, lingonsylt
  • Sprödbakad spätta, remouladsås, potatis

Tisdag:

  • Baconfylld köttfärslimpa, gräddsås, potatis , lingonsylt
  • Stekt strömming, mos
  • Stekt falukorv, potatis, pepparrotsås

Onsdag:

  • Pannbiff, stekt lök, brunsås, potatis
  • Gräddstuvad pyttipanna, rödbetor
  • Fisk Wallenberg, mos

Torsdag:

  • Kycklingfile, rostade rotfrukter, ajvarcreme
  • Ärtsoppa, pannkaka, sylt, grädde
  • Panerad fisk, kall romsås, potatis

Fredag:

  • Rostbiff, potatisgratäng
  • Laxfile, potatis, västkuströra
  • Pasta Carbona. Efterrätt

Dagens rätt serveras mån-fre 11.00-14.00 och kostar 94 kr inkl: Stor salladsbuffé med hembakat bröd, dryck, kaffe och kaka.