Lunch

v. 21 (22 maj – 28 maj)

Måndag:

  • Pannbiff, brunsås, stekt lök, potatis
  • Broccoli-och blomkålsgratäng med ädelost
  • Stekt fisk, potatis, remouladsås

Tisdag:

  • Baconlindad kycklingfile, potatistårta m. västerbottensost
  • Stekt korv, stuvade makaroner
  • Sprödbakad spätta, skagenröra, potatis

Onsdag:

  • Köttbullar, gräddsås, potatis, lingonsylt
  • Kycklingklubba, risotto
  • Fisk Wallenberg, mos, skirat smör

Torsdag:

  • INGEN LUNCH

Fredag:

  • Ljummen potatissallad, rostbiff
  • Viltskav, mos, rårörda lingon
  • Laxfile, potatis, kall romsås. Efterrätt

Dagens rätt serveras mån-fre 11.00-14.00 och kostar 94 kr inkl: Stor salladsbuffé med hembakat bröd, dryck, kaffe och kaka.